Menu
Your Cart
ESPA

Αερόθερμο Cecotec Ready Warm 9750 (CEC-05305)

Αερόθερμο Cecotec Ready Warm 9750 (CEC-05305)
Αερόθερμο Cecotec Ready Warm 9750 (CEC-05305)

Το αερόθερμο, από την εταιρία Cecotec, διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για να επιλέξετε μεταξύ 2 επιπέδων ισχύος, μέγιστη 2400 W και ελάχιστη 1200 W, για βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας. Ο κατακόρυφος σχεδιασμός του, προσφέρει μεγάλη σταθερότητα, ελαφρότητα και καλή διαχείριση.

Με το αερόθερμο Ready Warm 9750 Rotate Force, ζεσταίνετε το χώρο που θέλετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Έχει 3 τρόπους λειτουργίας (eco, turbo και λειτουργία ψύξης με ανεμιστήρα), για να προσαρμόζετε την ένταση του στις εκάστοτε ανάγκες σας. Με την οικολογική λειτουργία (eco), μπορείτε να απολαύσετε ισχύ έως 1200 W, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας. Με την λειτουργία turbo θα ζεσταίνετε γρήγορα ένα δωμάτιο με μέγιστη ισχύ 2400 W. Τέλος, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη λειτουργία ψύξης με τον ανεμιστήρα.

Η μέγιστη ισχύς 2000 W και ο συμπαγής σχεδιασμός του, καθιστούν το Ready Warm 9750 Rotate Force το τέλειο αερόθερμο για να θερμαίνει δωμάτια μέχρι 15 m² γρήγορα και αποτελεσματικά. Είναι ιδανικό για τη θέρμανση του μπάνιου πριν φύγετε από το ντους, αποφεύγοντας την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας. Επιπρόσθετα, είναι εξοπλισμένος με το σύστημα Overprotect και το σύστημα AutoOff, έτοιμα να απενεργοποιήσουν το αερόθερμο σε περίπτωση υπερθέρμανσης. Χάρη σε αυτά τα συστήματα, θα αποφευχθεί η ζημιά τόσο στο αερόθερμο όσο και στον χώρο όπου χρησιμοποιείται.

Το αερόθερμο, από την Cecotec, σχεδιάστηκε με το πρωτοποριακό σύστημα ψύξης Neverfrost, που επιτρέπει στη συσκευή να διατηρεί πάντοτε τη θερμοκρασία περιβάλλοντος πάνω από 0 ° C. Επίσης, θα απολαμβάνετε πάντα την καλύτερη θερμοκρασία, με ένα ελάχιστο επίπεδο ήχου 30 Db. Επιπλέον το σύστημα Rotate Wind, παρέχει αυτόματη ταλάντωση 90° και προσφέρει μεγαλύτερη γωνία θέρμανσης.

Βασικό χαρακτηριστικό του αερόθερμου Ready Warm 9750 Rotate Force, είναι το σύστημα ασφαλείας Tip - Over. Το σύστημα αυτό, αναστέλλει αυτόματα τη λειτουργία του αερόθερμου σε περίπτωση μετακίνησης σε μια ασυνήθιστη θέση ή πτώση. Έχει σχεδιαστεί με το σύστημα Easy Go για να μεταφέρετε εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Χάρη στην εργονομική λαβή του, τον συμπαγή σχεδιασμό και το μικρό του βάρος (1.24 Kg), μπορείτε να το μετακινείτε εύκολα και να παραμείνετε πάντα με τη θερμοκρασία που επιθυμείτε.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

Το αερόθερμο
Οδηγίες χρήσεως
Χαρακτηριστικά:

3 τρόποι λειτουργίας: Eco, Turbo και Ψύξη
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης με 2 επίπεδα ισχύος
Θερμαίνει δωμάτια μέχρι 15 m²
Διατήρηση της θερμοκρασίας πάνω από 0 ° C
Τεχνολογία Silence με επίπεδο θορύβου 30 Db
Αυτόματη ταλάντωση 90° (μεγαλύτερη γωνία θέρμανσης)
Σύστημα ασφαλείας Tip - Over
Σύστημα Easy Go για εύκολη μεταφορά
Πλέγμα ασφαλείας που εμποδίζει την πρόσβαση στον ανεμιστήρα
Ενδεικτική λυχνία λειτουργίας

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha
21,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,71€
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • Model: CEC05305
  • SKU: CEC-05305