Τρόποι Αποστολής

1. Παραγγελίες εντός Αθηνών & Προαστίων :

             α) Με φορτηγό της εταιρίας ή courier

             β)  Παραλαβή από την αποθήκη μας. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή).

2. Παραγγελίες υπολοίπου Αττικής:

             α) Ταχυμεταφορική εταιρία courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.)

             β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α)

             γ) Παραλαβή από την αποθήκη μας. (Σας ενημερώνουμε με email και τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή).


 

3. Παραγγελίες εκτός Αττικής:

            α) Ταχυμεταφορική εταιρία courier (για δέματα έως 2 κιλά και με τον ανάλογο όγκο.)

            β) Μεταφορική εταιρία (για βαριά ή ογκώδη αντικείμενα όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α)

Κόστος αποστολής

1. Για παραγγελίες εντός Αθηνών & Προαστίων:

    α) ΔΩΡΕΑΝ αποστολή

2. Για παραγγελίες εκτός Αττικής & υπολοίπου Αττικής:

    α) Παραγγελίες που αφορούν αντικείμενα έως 2 κιλά βάρος με τον ανάλογο όγκο αποστέλλονται με ACS COURIER.

    Κόστος αποστολής με courier 7,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ), (για δέματα έως 2 κιλά με τον ανάλογο όγκο - Εξαιρούνται οι περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες απο την ACS COURIER)

    Κόστος αντικαταβολής με courier ACS 3,00€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).

    β) Παραγγελίες που αφορούν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα ( όπως χαρτί φωτοαντιγραφικό, ρολά plotter, εκτυπωτές, πλαστικές συρταριέρες, κλασέρ, κ.α) σας συμφέρει η αποστολή με μεταφορική εταιρία καθώς το κόστος αποστολής επιβαρύνει το παραλήπτη.

    Σε αποστολές με μεταφορική εταιρία δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να κάνετε την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ή να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες

    Μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των δεμάτων. ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

Σημείωση: Χρέωση όγκου

Η χρέωση όγκου κάθε αποστολής εξαρτάται από το συνδυασμό μεγέθους και βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναερίων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφρών δεμάτων με μεγάλο όγκο), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος και υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις τρείς διαστάσεις (ύψος x πλάτος x μήκος) του δέματος και διαιρώντας δια 5.000.

Powered By Click2c
Smart-Office © 2020