Σχετικά Με Εμάς

Ηεταιρεία μας, Smart Office Supplies Ltd,

εξειδικεύεται στο χώρο του "Business to Business", και επιδιώκοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, επεκτείνει συνεχώς τους τομείς των δραστηριοτήτων της.

Είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο που διαθέτει την κατεξοχήν ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών σε επίπεδο επιχειρήσεων.

Παρέχει συνολική υποστήριξη Γραφείου - Λογιστηρίου - Μηχανογράφησης, με ένα άκρως αξιόπιστο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. Η στελέχωση της εταιρείας μας από άτομα που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στην αγορά των αναλωσίμων, γραφικής ύλης και μηχανοργάνωσης γραφείου, μας έδωσε σπουδαίο πλεονέκτημα ώστε να δημιουργήσουμε την απόλυτα εξειδικευμένη εταιρεία.

Επιχειρηματική δραστηριότητα
Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας μας, και των εμπορικών αντιπροσώπων μας συνεργατών - μεταπωλητών σε ολόκληρη την Ελλάδα, καλύπτει συνολικά :
Α) Την εμπορική διάθεση αναλωσίμων, γραφικής ύλης, συσκευών και γενικότερα ειδών γραφείου.
Β) Την ολοκληρωμένη επαγγελματική υποστήριξη στο τομέα Business Services.
Γ) Την πώληση ειδών πληροφορικής (Hardware - Software) και την τεχνική υποστήριξη της μηχανοργάνωσης κάθε σύγχρονης επιχείρησης.

Τμήμα πωλήσεων
Διαθέτουμε φιλικό και υπεύθυνο, άρτια καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων κατά τμήμα και τομέα αντικειμένου, δομημένο με τρόπο που μας επιτρέπει να είμαστε πολύ κοντά στον πελάτη. Οι πωλητές μας διαθέτουν δυνατότητα ευελιξίας για ειδικές συνεργασίες - συμφωνίες προσαρμοσμένες στην κάθε περίπτωση, στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στόχος μας είναι οι επαγγελματικές συνεργασίες αμοιβαίου συμφέροντος, και οι μακροχρόνιες συνεργασίες. Πως εξυπηρετούμε Επιτυγχάνουμε την άμεση και πλήρη εξυπηρέτησή σας (απαραίτητη έρευνα αγοράς, αποστολή δειγμάτων) με αυτόνομα  οργανωμένα τμήματα, στελεχωμένα με εκπαιδευμένο έμπειρο προσωπικό πωλήσεων, λογιστηρίου, παραγγελιοληψίας, διανομής. Επιδιώκουμε συνεργασίες προσωπικής επαφής, συχνής ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους υποψήφιους πελάτες - συνεργάτες μας. Οι πλέον ανταγωνιστικές τιμές μας , η εγγυημένη ποιότητα πληθώρας προϊόντων και οι εναλλακτικές μας προτάσεις εξασφαλίζουν συνεργασίες αμοιβαίου συμφέροντος. Προσανατολισμός μας είναι να εδραιώσουμε δικαιολογημένα το συναίσθημα σε σας, ότι συνεργάζεστε με μια εταιρεία ευέλικτη, εξειδικευμένη και απόλυτα συνεργάσιμη.

Δίκτυο διανομής
Αναλαμβάνουμε τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων στο χώρο σας εντός 24 ωρών, και σε έκτακτες περιπτώσεις αυθημερόν με δικά μας μεταφορικά μέσα δωρεάν και με απ' ευθείας διάθεση από τις κεντρικές μας αποθήκες, ή από τους αποθηκευτικούς χώρους των αποκλειστικών συνεργατών του δικτύου Smart Office Supplies σε όλη την Ελλάδα.

Smart Sales Network
Δίκτυο συνεργατών Smart Office Supplies σε ολόκληρη την ΕλλάδαΕνισχύει τους επιλεγμένους συνεργάτες - μεταπωλητές του δικτύου Smart Office Supplies σε ολόκληρη την Ελλάδα, με οργανωμένο τρόπο, ώστε ολόκληρο το δίκτυο να είναι ευέλικτο και να ανταποκρίνεται σε υψηλά Standard εξυπηρέτησης πελατών.

Αποκλειστικές αντιπροσωπείες
Οι αποκλειστικές αντιπροσωπείες της εταιρείας μας για την Ελλάδα, δίνουν άνεση προσφοράς σε χαμηλές τιμές, (Hardware, οθόνες και περιφερειακά γενικά, ανακατασκευασμένα μελάνια, γραφική ύλη και είδη γραφείου, Notebooks, Desktops -Mini PC -All in one PC και άλλα προϊόντα).

Συμμετοχή σε διαγωνισμούς
Η εταιρεία μας συμμετέχει σε διαγωνισμούς και προμήθειες μεγάλης κλίμακας. Διαθέτει μεγάλες ποσότητες σε αποθεματικό Stock προϊόντων, καθώς και μεγάλη διαπραγματευτική ικανότητα με αντιπροσωπείες - προμηθευτές με αποτέλεσμα να πετυχαίνει τις καλύτερες τιμές της Αγοράς. Επισημαίνουμε πως ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μας είναι η υποστήριξη επιχειρήσεων, με αποτέλεσμα να διαθέτουμε συγκριτικό πλεονέκτημα και επαγγελματική εξειδίκευση σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά.

WiseCom Points
Δίκτυο καταστημάτων αποκλειστικής διάθεσης προϊόντων WiseCom σε ολόκληρη την Ελλάδα.Η ομαδική εργασία και οι άριστες εργασιακές σχέσεις του προσωπικού μας, δίνουν τη μοναδική δυνατότητα να δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς συνεργασίας με τους πελάτες μας. Σε συνδυασμό με την πληθώρα επωνύμων και εναλλακτικών προϊόντων καθώς και υπηρεσιών γραφείου, καταφέρνουμε να προσφέρουμε πραγματικά συμφέρουσες λύσεις και να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες γραφείου αρκεί να μας μεταφέρετε το δικό σας αίτημα.

Η δυναμική της Εταιρείας μας και η διαπραγματευτική ικανότητα με αντιπροσωπείες και προμηθευτικούς οίκους μας εξασφαλίζει μεγάλο stock και διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων  προϊόντων ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας σε εξειδικευμένα είδη και όλες τις ποσότητες παραγγελιών.Ειδικές συνεργασίες.

Ζητήστε την προσφορά μας για μικρές ή μεγάλες παραγγελίες που σας ενδιαφέρουν. Η εταιρεία μας θα προσαρμόσει την προσφορά της στη δική σας περίπτωση τηρώντας όλους τους όρους καλής συνεργασίας και αμοιβαίου συμφέροντος.

Πρόταση προϊόντων Smart Eπιλογής
Η εταιρεία μας, προτείνει εγγυημένα εναλλακτικές οικονομικές λύσεις σε πολλά προϊόντα αποκλειστικής αντιπροσώπευσής της ή προϊόντα για τα οποία υπάρχουν ειδικές συμφωνίες με τους κατασκευαστές και τα οποία διακρίνονται για την μοναδική σχέση ποιότητας - χαμηλού κόστους.

Η εταιρεία μας, Smart Office Supplies Ltd:

βρίσκεται σήμερα πολύ κοντά σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, με ιδιόκτητα καταστήματα αλλά και με το δίκτυο συνεργατών της, έχοντας τη δυνατότητα χονδρικής & λιανικής πώλησης στα περισσότερα από τα είδη των τιμοκαταλόγων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, για να σας ενημερώσουμε για τον επιλεγμένο συνεργάτη της περιοχής σας.

Άν είστε επαγγελματίας, ενημερωθείτε για τα προνόμια που αποκτάτε ώς μέλος του δικτύου συνεργατών μας και συμπληρώστε τη φόρμα νέου συνεργάτη στην περιοχή μελών προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας προς ενημέρωση.  

Powered By Click2c
Smart-Office © 2020